– Povestea inimii mele –

• Oamenii care visează sunt suflete prețioase  

 

Om frumos și cititor, dacă vei ajunge să citești povestea mea și să pătrunzi în universul meu, aș fi încântată ca la final să îmi lași un gând de al tău, să îmi transmiți printr-un mesaj ceea ce ai simțit atunci când ai traversat universul creat de mine pe acest blog. Universul meu visător. 

Înaintea tuturor lucrurilor care mă reprezintă sunt o inimă zâmbitoare și un suflet visător, apoi o ilustratoare visătoare și zâmbitoare. Am cunoscut această lume pentru prima dată pe data de 22 august 1994, iar de atunci încet, încet în funcție de vârstă am încercat să trăiesc după propria mea filosofie de viață, după propriile mele gânduri, idei și simțiri. 

În prezent trăiesc în București și mă desfășor ca freelance artist. Lumea mea e plină de oameni frumoși și zâmbete voioase, de gânduri și idei visătoare și de o mulțime de creații prețioase pentru sufletul meu. 

Ilustrațiile pe care le realizez sunt așa cum îmi place să le alint ” ilustrații visătoare „. Prind viață în urma trăirilor mele și a emoțiilor care îmi străbat sufletul. 

Pasiunea pentru desen a luat naștere încă de când nici nu știam să pronunț corect cuvinte. Cu timpul a devenit mai mult decât o pasiune, un mod de a trai în acest univers. A devenit viața mea. A devenit EU – o ilustratoare visătoare și zâmbitoare. 

Om frumos, îți doresc o călătorie minunată și visătoare în universul meu și sper că ești plin cu încredere și într-un final o să îmi trimiți în scris ceea ce ți-am transmis .