– Povestea inimii mele –

~ Oamenii care visează sunt suflete prețioase ~

Înaintea tuturor lucrurilor care mă reprezintă sunt o inimă zâmbitoare și un suflet visător, apoi o ilustratoare visătoare și zâmbitoare.

Am cunoscut această lume pentru prima dată pe data de 22 august 1994, iar de atunci, încet, încet, în funcție de vârstă, am încercat să trăiesc după cum mi-a șoptit inima, după propriile mele gânduri, idei și simțiri, iar trăirile m-au făcut să devin ceea ce sunt în prezent .

În prezent trăiesc în București și creez artă. Lumea mea e plină de oameni frumoși și zâmbete voioase, de gânduri și idei visătoare și de o mulțime de creații prețioase pentru sufletul meu. 

Ilustrațiile pe care le realizez sunt așa cum îmi place să le alint ” ilustrații visătoare „. Prind viață în urma trăirilor mele și a emoțiilor care îmi străbat sufletul. 

Pasiunea pentru desen a luat naștere încă de când nici nu știam să pronunț corect cuvinte. Cu timpul a devenit mai mult decât o pasiune, un mod de a trai în acest univers. A devenit viața mea. A devenit EU – o ilustratoare visătoare și zâmbitoare. 

Publicitate