Copil Minune

Mereu m-am întrebat cine sunt și de fiecare dată în mintea mea au apărut două cuvinte: “simplă și visătoare”.

Creez tot ce îmi visează inima încă de când eram o copilă cu părul în culoarea razelor de soare și cred în bunul Dumnezeu cu toată ființa mea pentru că toată viața mea l-am simțit ținându-mă de mână la fiecare pas, ca și cum aș fi copilul Lui și cred că tot El a așezat acest talent în ființa mea, în inima mea, în mâinile mele.

Îmi este pieptul plin cu multe visuri frumoase și prețioase, atât de multe, încât umplu cerul cu ele.

Iubesc de 9 ani același suflet, unicul bărbat din viața mea care simt că trăiește doar să mă iubească pe mine și ale cărui mâini îmi alintă obrajii, îmi mângâie pieptul și îmi oferă cele mai calde îmbrățișări. Omul datorită căruia visurile mele prind viață și culoare. Omul datorită căruia îmi permit să visez… Omul alături de care visez să dăruim viață unui “copil minune” cândva. Te iubesc, Adrian, cu o iubire veșnică și fără regrete.

Îmi urmez visul și mi-l trăiesc cu adevărat datorită oamenilor prețioși care și-au dorit și își doresc arta mea pentru ei sau pentru cei dragi lor, oameni pentru care simt tot ce este mai bun și mai frumos.

Iubesc, visez, dăruiesc, susțin, încurajez, iert, creez, îmi e dor, plâng, îmi e teamă, sunt plină cu frici, am inima înconjurată de dorințe, sufăr de anxietate și trăiesc datorită lui Dumnezeu, iar toate acestea mă fac să ÎNFLORESC precum florile de primăvară și să creez artă.

Artă pe care o alint ⚡️Visele Copilăriei ⚡️ și consider că nu este o “afacere”, este modul meu de a trăi pe acest pământ, este menirea mea în acest univers, este felul meu de a fi și de a îmi trăi dorul, durerea, curajul, iubirea, speranța, credința, fricile, dorințele, visurile…

Așadar eu sunt simplă și visătoare și în aceste fotografii cuprind cu ale mele mâini un hanorac plecare îl alint 👉 #HanoracVisător ✨ pe care l-am brodat manual, care încă nu este finisat, pentru că urmează să brodez nori și stele pe el. 💛

Îți zâmbesc cu inima, Om Prețios! 🌸

Cu prietenie,
@oilustratoarevisatoare 🌙

✨ #OIlustratoareVisătoare
✨ #GândurileUneiIlustratoareVisătoare
✨ #HandmadeByOIlustratoareVisătoare

Publicitate