Îmi spui că trăiesc în visele tale 💚

Mă împlinește și mă bucură cu adevărat faptul că pot crea 👉 #ArtăVisătoareCuPoveste ✨ care odată creată produce în jurul ei 👉 #MagiePeVecie 💫 pe care o regăsesc din belșug pe chipurile cărora arta mea le este destinată.

Nu am idee câți sunt precum sunt eu și câți sunt de acord sau nu sunt de acord, dar îmi place mai mult să dăruiesc oamenilor, arta mea, decât să o vând, de aceea cândva, cineva prețios mi-a zis: “Adina, tu nu vinzi, tu dăruiești!”, iar în acel moment am realizat că așa este, ceea ce mă încântă și mă bucură până la cer și soare.

Mă străduiesc mereu, ca oamenii, în mâinile cărora arta mea ajunge, să fie împăcați și fericiți cu ceea ce le-am creat și niciun gând de regret să nu le vină în minte și să se gândească cu drag la mine și la ceea ce le-am creat și dăruit.

Mă străduiesc mereu ca pe lângă ceea ce își doresc, să le așez în pachet câte un cadou surpriză, căci fericirea lor de pe chip, când pachetul la ei ajunge, este Dumnezeiască, simt că așa arată Dumnezeu.

Viața mi-a arătat că, de cele mai multe ori, succesul este redat de dăruire și bunătate, de gânduri frumoase și de intenții prețioase, de aceea eu nu vând, eu dăruiesc cu toată ființa mea și cu toată inima mea, căci doar așa pe Dumnezeu aproape îl simt și eu om împlinit mă simt.

Îți zâmbesc cu inima și dacă vreodată un hanorac sau o bluză mai altfel decât ceea de zărești peste tot, o bluză a ta, o bluză prețioasă, tu îți dorești, scrie-mi ✍️💌🎁, căci sunt chiar aici să îți transform visele și gândurile în artă, pe care să o porți prin lume cu tine sau în locul cel mai drag din casă să o așezi. 🤗

Îți zâmbesc cu inima! ❤️

Publicitate