EROS, sufletul meu pereche.

Povestea noastră a început acum aproape 8 ani când iarna se apropia de noi cu pași repezi și se termină pe 1 Septembrie în jurul orei 20 după multe luni și zile în care viața noastră a fost lipsită de soare și după câteva ore în care durerea a fost stăpână, în toată ființa lui și în sufletul meu..

Așa arată iubirea adevărată, așa arată sufletele pereche, așa arată ceva prețios și Dumnezeiesc, așa arăt eu și cel care timp de aproape 8 ani mi-a fost cea mai dulce iubire, cea mai pură și de neînlocuit și de neuitat vreodată..

A fost sufletul care m-a privit în ochi întotdeauna cu iubire și care m-a alinat și alintat cum doar el a știut..

A fost ceva ce nimeni nu mi-a mai fost, a fost unic, a fost special, a fost Dumnezeiesc, a fost membru al familiei mele, a fost copilul meu..

A fost sufletul care, de câte ori acasă mă întorceam, mă întâmpina cu cea mai mare dragoste din lume și când era mai tânăr de pe scară nu se clintea și sunete scotea de bucurie când eu îi vorbeam și îl alintam.. Eros, Erosel, Erosică, Eos și în multe alte feluri.

Mi-a fost bucurie în suflet și în întreaga mea ființă și de când nu mai este în curtea casei mele, sufletul meu simte ce-l de-al treilea dor.. Un dor puternic și imens, de nedescris în cuvinte..Un dor imens de el, de toată ființa lui, de ochii lui căprui care mă priveau într-un fel pe care nu îl pot descrie în cuvinte..

Eros e sufletul meu pereche, e sufletul special din viața mea, pe care l-am iubit într-un mod special și unic. Iubirea pe care i-am purtat-o lui și încă i-o port, a fost doar pentru el, nu am dăruit-o nimănui, căci el a fost vrednic de o iubire veșnică și sinceră, curată și pură.

E dorul mare și sufletul meu plin cu el, căci Eros este unul dintre sufletele care mi-a atins sufletul în cel mai frumos și sincer mod, iar viața petrecută alături de el, m-a învățat, că poți să găsești alinare și iubire, înțelegere și prietenie, liniște și devotament doar într-un simplu suflet de cățel, de care m-am îndrăgostit la prima vedere, într-o noapte acum aproape 8 ani în care Eros mi-a pășit în casă și încet, încet am devenit ceva cum doar Dumnezeu poate lăsa și crea pe acest pământ.

Îl voi iubi nebunește până la final. 🌹

Publicitate