CURAJ, INIMĂ!

❣️ În 25 ani de ani, mi-am simțit inima așa cum nu visam sau credeam că se va întâmpla vreodată. I-am simțit bătăile cum îmi străpungeau pieptul de durere sau cum făcea în vene să simt doar bucurie. O bucurie care mă făcea să simt cum e să strălucești în miezul nopții printre stele.I-am simțit frica de eșec și gândurile negre din multe nopți, teama și nesiguranța cum o învăluiau și cum se zbătea cu toată ființa ei să iasă la lumină.
Niciodată nu i-am dat drumul din palme. Am strâns-o cu grijă să-i fie cald și i-am șoptit “CURAJ, INIMĂ!”, încet, să știe că nu e singură în nopțile în care aștepta nerăbdătoare ca soarele să apară pe cer și să o scoată la lumină.Eu o cunosc cel mai bine. Nu i-am simțit doar fricile și temerile, nu doar gândurile negre și nesiguranța. I-am simțit și bucuriile, i-am simțit și iubirile veșnice, i-am simțit și împlinirile, i-am simțit și zborul spre cer printre stele când visul din copilărie s-a împlinit. Am plâns împreună de fericire și ne-am oprit în mijlocul străzii în Timișoara, cerul l-am privit și am zâmbit.. Ce fericire!I-am simțit iubirea nebună pentru același suflet timp de 7 ani. Mă rog pentru ea să dureze o viață.
Am trăit împreună cu ea cele mai spectaculoase sentimente pe cele mai fascinante meleaguri ale acestui univers și am cunoscut oameni valoroși care nu au făcut altceva decât să ne iubească.Inima mea știe că pentru mine e mai mult decât un “organ”. E o ființă, o simt în piept cum trăiește nebună și bună. Mă face să plâng în hohote, dar mă face să și zâmbesc nebunește până la cer și soare.
Îmi aduce în minte gânduri de neuitat. Îmi aduce în piept sentimente de trăit o viață. Îmi aduce zi de zi ceva ce trăiești o singură dată.. Nu eu îi spun ei “curaj” ci ea îmi șoptește mie. Ilustrația e pentru ea, în semn de mulțumire pentru că m-a făcut să exist așa.Cineva cândva mi-a șoptit “ADINA, INIMA TA E DE IUBIT O VIAȚĂ!” Așa o fi oare?

Curaj, inimă, căci nimeni nu-i tine! ❣️
———————————————————
#gândurileuneiilustratoarevisătoare #ilustrațiepentrusuflet #oilustratoarevisătoare

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s