. .la capătul celălalt există IUBIRE.

. . era o perioadă în care am simțit să dorm la capătul celălalt al patului și când am simțit că îmi este dor m-am întors, iar el m-a cuprins în brațe și mi-a șoptit la ureche “mi-a fost dor de tine”.

Pentru o clipă mi-a tresărit inima de bucurie în piept și atunci am realizat faptul că asta e iubire și nu orice iubire. Iubirea veșnică, iubirea adevărată pe care o trăiești o singură dată în viață.

Pentru o clipă vocea lui la ureche caldă, răsuflarea lui fierbinte, buzele lui pe gât, îmbrățișarea lui tare m-au făcut să mă nasc a doua oară.

Pentru o clipă am închis ochii, iar sub pleoape mi-au trecut rând pe rând cei 7 ani petrecuți împreună. Din ziua în care gândurile noastre ai făcut cunoștință până în prezent când inimile noastre își doresc să dea viață și altor suflete. Își doresc o familie.

Atunci când iubești, simți, gândești și trăiești la fel. Inima bate la fel. Inima aude aceleași gânduri. Inima simte că locul ei e acolo până la final. Inima luptă cu tot ce are ea mai de preț pentru acea iubire . . Acea iubire care cu o singură privire te face să simți că toată lumea e a ta. A cea iubire ruptă din rai.

Inima știe că prima iubire e de neuitat și de neînlocuit și nimic nu o poate zdruncina. Inima știe. Inima mea știe. .

Sunt norocoasă într-un fel. Cu o iubire așa de mare în piept pot triumfa, pot atinge cerul cu inima de aici de pe pâmânt fără prea mult efort. Cu o iubire așa de mare în piept . . pot da viață altor suflete.

ZÂMBESC pentru că am realizat că la capătul celălalt există IUBIRE.

Unica iubire a mea de care țin strâns cu dinții de ea.

Îți zâmbesc cu inima!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s