Adina privește cum Mirela zâmbește pentru că tocmai a împlinit 25 de ani

.• Mi-e viața bună și nebună. Mi-e viața un strop de magie și un mănunchi de bucurie.Mi-e viața un munte de iubire și o câmpie de visuri mărețe. Mi-e viața o mare de dorințe și un ocean de speranțe. Mi-e viața triumfătoare și eu o visătoare cu o inimă cât un soare.

Pentru tot binele și toată fericirea din suflet de care am parte las fotografia aceasta aici ca amintire a faptului că azi Adina privește cum Mirela zâmbește pentru că tocmai a împlinit 25 de ani.
Nu o să pot exprima vreodată în cuvinte ce simt pe data de 22 august din fiecare an. Sunt fericită până la cer și stele. Sunt împlinită pentru tot ce am creat și realizat până în prezent și recunoscătoare universului și celor care m-au iubit și sprijinit în realizarea visurilor mele.
Pe cât îmi explodează inima de fericire, pe atât îmi explodează pieptul de durere. Îmi e dor în fiecare zi de cei care m-au făcut să zâmbesc toată copilăria mea. Îmi e dor de ochii lor înnebunitori de sinceri și frumoși. Îmi e dor de îmbrățișarea lor care mă făcea să realizez că acolo e adevărata mea casă, în brațele lor. Îmi e dor de zâmbetul lor, de glasul lor, de cuvintele lor, de tot ce ei au însemnat. Dacă închid ochii, sub pleopele mele sunt plini de viață și culoare în obraji și privire și îmi zâmbesc și îmi fac cu mâna.
Cu toate astea, inima mea știe și a înțeles cursul vieții. E rândul meu acum, e timpul meu să trăiesc cu adevărat viața.
Și o fac din plin așa cum am visat dintotdeauna. Simt că ei trăiesc prin mine.
La Mulți Ani sufletului meu și inimii mele!
La Mulți Ani zâmbetului meu și privirii mele!
La Mulți Ani visurilor mele și iubirilor mele( familia)!
La Mulți Ani “ anilor mei “ ce vor urma!
Mulțumesc cu toată ființa mea și din tot sufletul meu și cu cea mai mare iubire din lumea aceasta mamei mele pentru că a dat viață acestui zâmbet și acestei priviri acum 25 de ani pe data de 22 august.
Sunt fericită, împlinită și veșnic recunoscătoare universului pentru toate bucuriile pe care mi le-a dăruit până în prezent! •.

IMG_0030[1]
TIST9077[1]
DLXH8436[1]
IMG_0006[1]
IMG_0053[1]
69499459_2387755551320862_4870720499686047744_n
BEOJ5973[1]
FTTIE0687[1]
Publicitate