Nici nu îți poți imagina cum te poate cuprinde în brațe dragostea!

🌿 Nici nu îți poți imagina cum te poate cuprinde în brațe dragostea!

S-a întâmplat acum 6 ani, când pentru prima dată am fost cuprinsă în brațe de dragoste și milioane de fluturi mi-au mângâiat stomacul cum au știut ei cel mai bine. Și au știut incredibil de bine să o facă. Eram fericită. Fercită și plină de speranță.

Să nu credeți că mi-a trecut. Dacă închid ochii, încă simt savoarea zilei de 24 decembrie, încă îl simt pe el, cuminte, emoționat cu privirea timidă și cu sufletul îndrăgostit de mine.

Mă emoționează și azi cu zâmbetul lui perfect, cu glasul lui cald, pătrunzător de îmi face ”pielea de găină”, cu chipul lui ambițios și plin de pasiune. Mă face și azi să tresar de câte ori îl zăresc într-o mulțime de oameni. Privirea lui îmi spune că sunt a lui și el al meu. Îmi strigă din adâncul inimii ” Adina, ne-a fost scris să îmbătrânim împreună”.

Eram încă copilă și dacă te-ai fi numărat printre oamenii care mă întrebau de viitor, ți-aș fi răspuns că o să aștept până îl întâlnesc pe el. Nu m-au crezut, însă le-am demonstrat că se poate să iubești din adâncul inimii o singură dată și să ai norocul să fie așa pentru totdeauna . . toată viața. E noroc . . Mă simt o norocoasă. E destin. E viață. E iubire și fericire. E eternitate. E ce trebuie. E simplitate și minunăție.

Când nici nu mă așteptam, iubirea mi-a pătruns în suflet din prima. Împlinisem deja 18 ani și la scurt timp mi-a scris el că e îndrăgostit de mine nebunește și vrea să fiu a lui. A luptat pentru mine să îi ofer iubire, iar eu trăiesc azi pentru el să îi ofer o iubire veșnică și fără regrete, o iubire simplă și minunată.

P R O M I T să îi las în suflet ceva atât de prețios, ceva ce nu a mai simțit vreodată. Ceva ce nu o să uite nicicând. Ceva de neînlocuit. Ceva .. sincer și de neuitat.

Mi-a intrat în suflet și a avut grijă de el,  mi s-a așternut pe piele și a mângâiat-o încet cu grijă, m-a sărutat pe umărul gol de noapte bună , mi-a trezit trupul gol cu privirea lui desprinsă din cer. . M-a făcut să îmi doresc să mă întorc la nesfârșit în brațele lui. M-a făcut să cred că doar lângă el viața are viitor. M-a făcut să cred că doar cu el pot atinge cerul plin cu stele. M-a făcut să cred în noi.

Nu o să îl pot uita vreodată pentru că ne-a fost scris pe cerul plin cu stele să ne fim o iubire veșnică și fără regrete o viață și dincolo de ea. 🌿

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s