Un sentiment pe care îl trăiesc in fiecare secundă

Dacă m-aș pierde într-un oraș imens și dificil, m-ai căuta la nesfârșit sau ai renunța ? Sau poate nici nu ai încerca să mă cauți, doar ai pleca – dar Tu nu pleci. 

Închid ochii și mi te imaginez – Îmi lipsește Zâmbetul tău-  zâmbetul acela care mă face să îmi doresc mai mult, care mă poartă într-o călătorie nebună și sigură –  Glasul tău –  vocea de deasupra mea, frumoasă și vibrantă și câteodată grea și greu de suportat – Strălucirea din privire – Multe și toate. Îmi este dor de tine și am impresia că înnebunesc. Aș alerga până la tine și m-am opri direct în brațele tale, atunci aș înceta să mai plâng de dor și lumea ar fi a mea. 

Îmi doresc să rămânem împreună până când sfârșitul unuia dintre noi o să ne prindă de brațe și .. și nimic. Îmi doresc să  trecem peste toate, împreună – unul lângă altul – lipiți. Să stăm întinși pe un pământ plin cu flori și să privim fericiți și nebuni spre un cer sticlos. Nimic nu o să mă dezlipească de tine. Nici daca am sta despărțiți 10 ani sau secole întregi ar trece, nimic. O să ne regăsim mereu, oriunde, orice s-ar întâmpla.  Încă mi te imaginez ..  și te privesc. Ne vorbim fără glas și nu rostim cuvinte, ne vorbim prin tăcere. Suntem doar noi doi în casa cu miros de parfum istoric.  Da, casa aceea. Și eu visam la o casă , dar doar a mea  – Acum visez tot la o casă, dar Casa noastră – În care să ne pierdem fericiți și eterni. În care să zâmbim frumos, în care să uităm de toți și să ne gândim doar la noi. În care să ne bucurăm singuri în fiecare zi de dimineața rece și să privim cerul cum devine albastru. 

Când îmi zâmbești – mereu îmi vine să iți pictez zâmbetul, buzele – fericirea aceea zăpăcită. Să te strâng puternic în brațe, asa cum nu am făcut-o niciodată. Și ori de cate ori o fac, am impresia că nu te-am strâns puternic.

Știi .. oriunde m-aș uita – tot pe tine te văd, orice aș face – doar la tine mă gândesc. Ești tot ce am și tot ce sunt. Fără tine nimic nu ar mai fi la fel, nimic nu ar mai avea glas și viață.

Eu te iubesc – azi și pentru totdeauna. 

78003_406016229494814_1443806081_o

Publicitate

8 răspunsuri la „Un sentiment pe care îl trăiesc in fiecare secundă”

  1. […] Un sentiment pe care îl trăiesc in fiecare secundă. […]

  2. I like this illustration a lot x

  3. Superbă declarație de dragoste!

  4. Nu,nu ai gresit.Si eu iti multumesc,ai reusit sa redai aproximativ ce e in mintea mea .

  5. Maria, mulțumesc. ( Sper că nu am greșit în legătură cu numele)

  6. Reblogged this on Maria and commented:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s