Dor de tine

Doar acele cuvinte îmi mai aduc aminte de El – Trăiesc în mine, iar Eu trăiesc prin ele – Îmi doream să ne pierdem unul în altul în casa cu miros de parfum istoric. Îmi doream să privim nebuni spre cer și să ne trimitem mail-uri surde. Îmi doream cu lacrimi în ochi să îl strâng puternic în brațe așa cum nu o mai făcusem niciodată. Îmi doream să se facă liniște, în mine.  

Distanța dintre noi devenise insuportabilă, iar dorul apăsător. Îmi era dor de calmul lui indescifrabil și nesfârșit- de privirea lui melancolică si tăcută – de simplitatea lui plutind în aer – de tăcerea pe care avea grijă să o zdruncine fără oprire cu fraze lungi și zăpăcite, care ne îmbrățișa cu orele – de El. Tot.

 Sunt plină de cuvinte, texte, fețe, zâmbete, atingeri, locuri – amintiri și El. Ultima dată când l-am avut în brațe s-a arătat foarte absent și trecător pe lângă mine.  În acel moment aveam nevoie să fiu luată de mână cu încredere, să mi se prindă părul cu brățara de la mână, să se rupă și să fie adunată de pe jos. Să mă arunc în brațele lui și să mă prindă, iar apoi să îmi sărute obrajii cu buzele lui răsfrânte. Vroiam să îl ascult în noapte cum rostește cuvinte  uitate de alții și amintite de El atunci pentru mine și să mă umple de nebunie. Nebunia lui. Nu avea o nebunie constantă, o nebunie prezentă fără oprire în El ci își schimba sensurile, cuvintele, gesturile și culorile permanent. Se comporta mai ceva ca un cameleon. Se uita la mine cu o privire goală, ruptă din ochi și aruncată spre mine. Mă făcea să tresar cu amintiri și culori, emoții și trăiri. 

Minute la rând vroiam să îi strig la ureche toate sentimentele trăite – Uneori sunt atât de greu de exprimat în cuvinte, alteori sunt atât de greu de arătat – Uneori sunt atât de ușor de spus, încât radiezi de fericire, iar alteori sunt atăt de ușor de scris, încât îți vibrează fiecare parte din corp. În seara aceea nu mai căutam răspunsuri la întrebări pe care mi le adresam singură. Eram conștientă de sentimentele care se zbăteau în mine . Vroiam să depășim momentul, să ne regăsim printr-un zâmbet venit din partea fiecăruia care să ne facă să vibrăm. 

Și mă regăsesc din nou la început într-o mare de dorințe.  Mă caut în tot ce gândesc, în tot trăiesc și retrăiesc, în tot ce simt. Afară din nou ploaia se dezlănțuie. Mereu sau aproape mereu când decid să îmi arunc gândurile, trăirile aici, afară plouă – O zi ploioasă și liniștită cu gândul la El –  cu imagini construite în suflet care mă sufocă ori de cate ori vreau să le întorc din trecut și să le mai retrăiesc din nou cu mintea –  cu ochii somnoroși și pleoapele adormite – cu tăcere în jur și zgomot în interior, în suflet și în minte – cu privirea plină de sentimente sclipitoare – cu picioarele goale și reci. 

Aș mai vrea ceva : Cer – Îmbrățișare – Doi – Mare – Rochie – Om frumos – Vânt – Barbă – Picioare – Cuvinte – Fotografie – Verde Smarald – Roșu aprins – Teneși – Sandale – O săptămână – Gene lungi – Cămașă albă – Tren – O carte – O casă . 

 Mi-e mult prea dor de tine .

389662_369241119838992_620999657_n

Publicitate

13 răspunsuri la „Dor de tine”

 1. Mulțumesc frumos, Aurel ! Ți-am zâmbit.

 2. Imi place felul in care scrii,te duce un pic in locurile despre care scrii,felicitari!Aurel

 3. Multumesc la randu-mi! 🙂

 4. Îți mulțumesc, îți mulțumesc frumos. Ți-am zâmbit.

 5. Reblogged this on Photos on the wall and commented:
  Pentru ca imi place mult cum e scris. 🙂

 6. Seara frumoasa,Adina! 🙂 Zambete cat mai multe!

 7. Am înțeles. Ți-am zâmbit, din nou.

 8. Era doar o teorie si o incercare de a mai smulge un zambet. 🙂 Nu vreau sa fac teorii despre fericire,poate doar un gand despre clipa de fericire care se poate asocia unui zambet. Si viceversa 🙂

 9. Nu neapărat. Zâmbetul nu ține mereu de fericire sau așa
  îmi place să cred.

 10. 🙂 inseamna ca esti fericita. punctul 10 din ultimul meu post. Iti intorc zambetul,Adina 😉

 11. Asemenea. Ți-am zâmbit.

 12. dor adica uitare,amintiri cu parfum de mirare,gand cu aroma de mare. revarsare 😉
  merci de vizita. 🙂 bafta in continuare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s